20 jan

De opstegne mestre

Syv opstegne mestre underviser i de syv veje til Gud. De opstegne mestre hjælper os til at blive klar over vejene tilbage til Kilden. Vejene, som vi kan gå for at mestre vores Kristusbevidstheds syv stråler, som udgår fra det hvide lys. De syv farvestråler er den naturlige opsplitning af det rene hvide lys, der udstrømmer fra Guds hjerte, idet det stiger ned gennem manifestationens prisme.

Read more
18 jan

El Morya – Chohan for første stråle

El Morya er chohan for første stråle og leder af det Store Hvide Broderskabs Darjeeling Rådsforsamling. El Morya repræsenterer de fromme egenskaber mod, fasthed, magt og kraft, ligefremhed, selvstændighed, pålidelighed, tro og initiativ. Disse er faderprincippets kvaliteter – statsmanden, lederen, regenten.

Read more
17 jan

Lord Lanto – Chohan for anden stråle

Lord Lanto er chohan for anden stråle – visdommen og oplysningens stråle. Lord Lanto er en mester i frembringelsens kraft – den alkymiske proces, der trækker kosmisk lys og substans frem fra den universelle substans og forener den i fysisk form, ofte ved brug af Videnskaben om det Talte Ord.

Read more
15 jan

Serapis Bey – Chohan for den fjerde stråle for Renhed

Serapis Bey er chohan for den fjerde stråle, hierark for Opstigningstemplet i Luxor, Ægypten, og det trettende medlem af Opstigningstemplets Rådsforsamling af Adepter. Han kendes også som Serapis Soleil, Solens Serapis

Read more
14 jan

Hilarion – Chohan for den femte stråle for Sandhed og Videnskab

Hilarion er chohan for den femte stråle for healing og sandhed. Han er hierark for Sandhedens Tempel på det æteriske plan nær Kreta, Grækenland.

Read more
  • 1
  • 2