12 jan

Saint Germain – Chohan for den syvende stråle

Den violette flammes mester

Saint Germain, chohan på den syvende stråle.

Saint Germain, chohan på den syvende stråle.

Saint Germain er Chohan for den syvende stråle, sponsor for USA, og den hellige ilds mesteralkymist, som bringer frihedens violette flammes velsignelse til forvandling af jorden. Sammen med sin tvillingeflamme, den opstegne mester Portia, Retfærdighedens Gudinde, er han hierark for Vandmandens Tidsalder. Han sponsorerer frihedens flamme, mens Portia sponsorerer retfærdighedens flamme. Navnet Saint Germain stammer fra det latinske Sanctus Germanus, som ganske enkelt betyder ”Hellige Broder”.

Som chohan, eller herre, for den syvende stråle indvier Saint Germain vores sjæle i forvandlingens videnskab og ritual via den violette flamme. Saint Germain og Portia bringer med sig den guddommelige tilskikkelse for den syvende tidsalder, den syvende stråle – den violette flamme for frihed, retfærdighed, barmhjertighed, alkymi og det hellige ritual – en ny bølge af liv, en ny civilisation og en ny energi.

Strauss’ valse bærer den violette flammes vibration og hjælper dig med at komme i harmoni med Saint Germain. Rakoczys March af Franz Liszt bærer hans hjerteflamme og opskriften på den violette flamme. Hans elektroniske mønster er malteserkorset; hans duft er af violer.

Saint Germain, syvende Stråle og den Violette flamme

Saint Germains mantra for den violette flamme til forvandling af fortidens personlige og verdensomspændende fejl i tankemønstre, følelse og handling.

Engelsk:

I AM a being of violet fire,
I AM the purity God desires.

Dansk:

JEG ER en skabning af violet ild,
JEG ER den renhed, Gud ønsker.

Diplomater, den hellige ilds præster, skuespillere, forfattere og forkæmpere for frihed tjener med Saint Germain på den syvende stråle.

Indvielse: Chakraet for sjælens sæde.

Helligåndens gaver: Profetiens gaver og udførsel af mirakler.

Æteriske retræter: Symbolernes Grotte, Table Mountain, Wyoming, USA; Transsylvanien, Rumænien.

Vibration: Violet, Lilla, Rosa, Turkis, Smaragdgrøn.

Ædelstene: Ametyst, Diamant, Akvamarin.

Egenskaber: Frihed, Alkymi, Retfærdighed, Diplomati, Forvandling.

Dag: Lørdag.

Saint Germains tidligere liv

Som ypperstepræst i templet for den violette flamme på Atlantis tretten tusinde år tilbage opretholdte han gennem sine påkaldelser og sit kausallegeme en søjle af ild, et sandt springvand af den violette, syngende flamme, der tiltrak folk fra nær og fjern, som kom for at blive frigjort fra enhver bindende tilstand i krop, sind og sjæl. Denne selvudvikling opnåede de gennem egne bestræbelser ved at give den syvende stråles påkaldelser og praktisere dens ritualer til den hellige ild.

Saint Germain var inkarneret som profeten Samuel; Sankt Josef; Sankt Alban, Englands første martyr; Merlin – alkymist, profet og rådgiver for Kong Arthur. I nyere inkarnationer har Saint Germain været Roger Bacon, Christopher Columbus og i sit sidste liv var han Sir Francis Bacon. Francis Bacon, der er blevet kaldt den største tænker, Vesten nogensinde har frembragt, er kendt som faderen til den logisk argumentation og den videnskabelige metode. Hans sjæl steg til himmels ved landstedet Rakoczy, retræte for den store guddommelige vejleder (Great Divine Director) den 1. maj 1684.

Saint Germain sponsorerer spirituelle organisationer

I det tyvende århundrede trådte Saint Germain endnu engang frem for at sponsorere en ydre bevægelse fra det store hvide broderskab. Han kontaktede i de tidlige 1930ere Guy Ballard, som blev oplært til budbringer. Han udgav under pseudonymet Godfré Ray King bøgerne Unveiled Mysteries, The Magic Presence og The “I AM” Discourses. Disse er fundamentet for Saint Germains instruktioner for den nye tidsalder.

I 1961 viste Saint Germain sig for Mark L. Prophet og grundlagde broderskabet Keepers of the Flame (Flammens vogtere) for levendegøre alle dem som i sin tid kom til jorden sammen med Sanat Kumara – så disse kan tjene som verdenslærere og præster i deres familier, samfund og nationer i denne kritiske stund, hvor jorden undergår forvandling og går en ny tid i møde.

Meditation til Saint Germain

”På sabbatten for den syvende stråle kan du hilse mesteren for Vandmandens Tidsalder med:

Saint Germain, ven fra fordums tider, jeg er beæret ved din tilstedeværelse her! Så jeg må kende den kosmiske æresflamme, der er sammenflettet med med guldfarvede og violette tråde, idet elementalerne væver en guirlande af lovprisning til ridderen i mit hjerte. Du forbliver foran Åndens alkymist, som er kommet for at lære dig ametyststrålens videnskab og nådens ritual, som vil være lov for de næste to tusinde år.” ­

– Djwal Kul fra meditationen, Det skjulte hjertekammer.